_Annemmm4 Kızlarrr ben 11. Haftadayken ilk hissetmiştim çokk güzeldiiii ilk hamileliğim pıtır pıtır atıyodu normalde ilk hamilelikte geç hisedilir diyolar sizler kaç haftalıkken hissettiniz ilk hisleri??? 💞
Blueberry0 _Annemmm4 17-18 gibi hissetmiştim pıt pıt sanki içimde bişey kayıyor gibi seyirme şeklinde 😂
Hilalcr Nurr_22_22 Blueberry0 Sevgitekin Seda_nur4760 Merhaba ne kadar sıklıkla hissediyordunuz acaba?
Sevgitekin Hilalcr küçük küçük hissettiğimde n nadirdi 😊 sonra sonra çoğalmaya başladı. Çok hareketli bi kızım var çok şükür 🙈
Nurr_22_22 Hilalcr çok hatırlamıyorum ama ilk zamanlar fazla hissetmedim 20 haftadan sonra bazen hergun bazen 2 3 gün arayla hissettim büyüdükçe daha çok hissediyorsun zaten
Hilalcr Seda_nur4760 Sevgitekin Ben 19 sonlarında yeni yeni hissetmeye başladım 2 gün arayla 1-2 kere hissediyorum normal mi merak ettim😅 küçük bir kıpırtı kalp atışı gibi göbeğimin çevresinde pıt pıt yapıp duruyor
meelooss haftadan itibaren hissettim şuan 20+5 haftalığız dün tetanoz aşısından sonra hareketlerini hissedemedim bugünde hiç hissetmedim normalde net şekilde hissediyordum korkuyorum inşallah iyidir 😔
Seda_nur4760 meelooss aslında normal daha küçük ya hareketleri de kısıtlı oluyor sıkma canını eğer çok tereddüte düşüyorsan bı görün ultrason da bakılsın için rahat etsin
Seda_nur4760 Esrtgb evet valla bıde benim eşim doğulu evde koltuk yok yemın ederım oturuyorum yere kalmak güç belaa
busbus14 _Annemmm4 11.haftada hissedilmez aslında o hissettiğiniz bağırsak hareketi olabilir doktorunuza da sorabilirsiniz.11.hafta hissetmek için çok erken bir hafta en azından ilk gebelik için 🤔
Seda_nur4760 busbus14 ever bana da 16 da hıssedersın dedıler benımde ilk gebelık karnımın üstünde karıncalanma oluyordu o olabılır dediler ama ben tam net olarak 20 den sonra hşssettim