Onureyd Selam ikiz anneleri gunleriniz nasil geciyor haftalar ilerledikce hersey zorlasiyor sanki biz 24 haftamizi dolduruyoruz kismet olursa iki oglusum olacak sizlerde durumlar nasil
Pinkyy Onureyd benimde 24haftam biticek,tek yumurta ikizi erkek benimkiler,çok şükür bugünleri gördük,kaburga ağrısı bel ağrısı nefes sıkıntıları vs oluyor ama çokta önemli değil başka sıkıntılar olmasın
pitircikannesi1 Onureyd 26+2 olduk bizde cnm bir kız bir erkek benim kuzular . Sirt ağrıları oluşmaya başladı artık son bir haftadır uykudan cook uyanıyorum geceleri bir sağa bir sola dönüyorum 😁
Meeemoom Onureyd bizde 7 haftalık olduk canım çift yumurta ikizlerim 🙏☺️ Çok midem bulanıyor hep istirahat ediyorum. Bu arada şiddetli mide bulantısı ne zaman geçer canım?
NKiraz Onureyd slm canım benimde 26+2 çift yumurta ikizi. İkiside erkek. Çok şükür bi sıkıntım yok ama yatıyorum yinede korkuyorum erken doğum olursa diye
mel33 Sıfır rahim ağzı dikişe dayanan 2 bebe.24 haf.ve 4 aydır yatarak geçiyor.Allahım beterinden saklasın
Onureyd Pinkyy benim henuz o agrilar baslamadi ama yaklasik 5 haftadir yatiyorum ben 28 haftayi gwctikmiydi tamamdir insallah
mel33 Onureyd Canım 750 800 civarı dedi doktor.dün gittim.15 gün sonra gel ciğer iğnesi vuralim dedi.ama rahmin batıyor.idrarim geliyor gibi oluyor.birde çok alttan tekne atıyorlar
Onureyd NKiraz yat canim temkinli olmakta fayda var bende yaticam 28 e kadar ondan sonra biraz daha rahatlarim
mel33 Onureyd Evet canım benimkiler de öyle.bilmiyorum canım sürekli prematüre bebek sayfalarına bakıyorum.