Buse_0 İki gün önce gazdan hastaneye gittik doktor hiç bir şey demedi bugün fitil verdim, gaz damlası verdim elimden geleni yaptım ama durduramıyorum çok ağlıyor uğnuyor. Tavsiyenşz var mı veya doktorlar bir şey yapabilir mi ona göre özele götüreyim
Busraakay_26 Buse_0 gaz damlasına ek olarak probiyotik damla alın o zaman çok daha rahatlayacak Kovaya ılık su koyup beline kadar sokun o da rahatlar bir de bol bol masaj yapın Ama bizim gaz sorununu damla+probiyotik damla ciddi oranda geçirdi
Busraakay_26 Buse_0 mestil biz hiç memnun kalmadık ama tabi dene istersen Gaz damlası relactaz probiyotik olarak da maflor kullandım ikisinden de çok memnun kaldım
Cicekmelisa Buse_0 biz veriyorduk bnm bebeğimde cok gazlıydı herkes muslat cevizini önerdi rendeleyip az miktarda çay kaşığına koyuyordum sütümüde kaşığa sağıp kariştirıp o sekilde veriyordım hem gaz damlası hem muskat cevizi hem masaj hepsini bir arada yapıyordum rahatlıyordu şuan 2 aylık oldu yediklerime cok dikkat ediyorum bide artık bacakları hareketlenmeye başladığı için gaz sorunu azaldı sanki 🥰 muslat cevizini araştırın isterseniz deneyin belki faydası olur ben bir iki çay kaşığı rezenede veriyordum oda uyku yapıyor
Cicekmelisa Buse_0 yediklerinize dikkat edin ben belli başlı şeyler dışında hiçbir şey yemiyorum yediğim an direk gaz yapıyor bir gun bulgur pilavı yemiştim o gece okadr cok ağladı ki hastaneye götürdük lavman yaptılar öyle rahatlamıştı
Cicekmelisa Buse_0 bir gun yine cok gazı vardı karnı taş gibiydi kakasınıda yapmamıştı hiç sıcak su dolu kovaya karnına kadar koyduk beş on dakika durdu içinde çok rahatlatmıştı hem gazını cıkardı hemde kakasını yapmıştı suyun içine🥰 her şeyi deneyin bir şey illa ki iyi gelecektir