gamzevearya Seda_nur4760 28. haftada 1226 gramdı, bir sonraki kontrolümüz 32. haftada ne kadar olduğunu merak ediyorum 🫣
MasalAlparslanMom Seda_nur4760 çok hareketli . Gündüz tekme şeklinde, gece karnım fokur fokur kabarıyo
Seda_nur4760 MasalAlparslanMom benım son 1 haftaya kadar hep sağda idi şimdi hem sağ da hem solda hiç yatamıyorum valla
Seda_nur4760 Yenianne7 son zamanlarda hıc gecmıyor günler valla karnımda oynadıkça sabırsızlanıyorum 😜
Seher1616 Uygulama 68 gösteriyor ama bebeğin karın çevresinde gelişim geriliği varmış maalesef iki hafta sonrasına perinatolojiden gidicem inşallah iyice gerilemez yoksa erken doğum olucak dedi doktor 😔
berenn02_ Seher1616 merhaba bana de geçen doktor karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dedi bende bi kaç gün SONRA tekrar gidecem bakalım gelişme varmı diye korkuyorum bana da dedi erken doğum olabilir 29+1daha
Yenianne7 Seda_nur4760 Evet yaa. Haftaya yavaştan hazırlıklara başlıcam inşallah temizlikti çantaydı derken zaman hızlı geçer diye ümit ediyorum ☺️