Cennet-polat Kizaniminanasiyiim ya ben yengemde görmüştüm ilk cocugunda normalde de göbeği olan bir bayan kiloluydu yani ama kendimde çevremde başka kimsede gormedim
Mavidunyamm Deletedmom_85 Sare çok güzel bir isim 🥰🥰🥰🥰 bizde Enes Asaf koycaz galiba çok zor bu isim konusu ya 🤭
B_eyaz Kizaniminanasiyiim ay valla cnm ayak el izini geçtim daha doğru dürüst tekme hareket öyle dışarıdan net bsey göremiyorum hala 😃 32 haftalıgım çok az hareket ediyor yani buna şükür diyorum
Kizaniminanasiyiim B_eyaz benimki de öyle içerde pıtır pıtır hissediyorum ama dışarıdan hiçbir şey belli değil bi de ultrasona gittiğimiz de ellerini kafasının arkasına koymuş duruyordu öyle yeminle babası gibi rahatta paşa 😂
B_eyaz Kizaniminanasiyiim hahha ay maşallah bu bebişler rahat ya bizimki de elleri yüzünde hep yüzünü göremedik hala bakalım artık doğumda inşallah ☺️
Mermar Kizaniminanasiyiim Canım ben 34 haftalık oldum ama öyle fotolarda gözüktüğü gibi görmedim. Bence öyle bir şey yok 😊
Mavidunyamm Deletedmom_85 Ennnn zoru isim seçmek. Hele ilk çocuğumda çocuk doğmuştu daha isim yoktu ortada 🤣🤣