eveb19 Semakaya25 34+5 im biraz ayakta kalinca veya yururken karnim asagiya düsecekmis gibi agir geliyor ve agriyor normal oldugunu dusunuyorum
Birminikannesi1 Semakaya25 35. Haftadan selam ben hala hiperaktif ne ağırlık oldu ve zorla yürüme hatta hiç hamile gibi değilim sorun bende mi kız 😂
Semakaya25 eveb19 eveb19 aynen o şekilde benimde bugün de ekstra karnımın etleri ağrıyor acaba yalancı sancı mı insan düşününce stres yapıyor
mirayandme Bu 34 nasıl bir haftaysa herkese bu 34 şerde bişey oluyor benimde erken doğum atağım olmuştu çoğu post 34 hafta hakkında sanırım 34 ü atlatınca gerisi kolay geçiyor vücut alışıyor sanki
Semakaya25 Minigiim-vebenn52 maşallah diyin benimde bu haftaya kadar çok rahattı ama sanki heran doğacak gibi hissediyorum
Minigiim-vebenn52 Semakaya25 kız dur siliyim bari dşwpwşlq inşallah olmasın erken doğum falan diyodu doktorum çok korkuyorum yarın da nstye gircem ilk defa 34+3
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil sata göre 36 yımda ultrasona göre hesaplıyorum artık suan ultrasona göre 34 3 olmam lazım öyle hesapladım
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ay maşallah de kendine boşver bizim gibi olma zaten erken sancılar da başladı bende 😂😂
Minigiim-vebenn52 Semakaya25 son adet tarihine göre 36 yım ama geç döllenme olayı varmış ultrason ölçümlerim 36 değil yani o yüzden ultrasona göre gidelim dedi doktor