evlatcandir_55 e_blue_sky_a Minikmucizelere Babyy001 zeynozey ya biraz Yusuf ismini eski bulduğum için Yiğit Eymen dedim sizce Yusuf ismi eski mi Kiwitoveannesi
Babyy001 evlatcandir_55 değil bence tek koyuluyor olsa yiğit derdim ama bizim akrabamz var yiğit asaf koydu düşünürseniz fikir olsun
Minikmucizelere evlatcandir_55 yani biraz eski ama yigit eymen tam uymamis gibi yusuf kaan uymus en azindan ben tek isim seviyorum genede
MrsMommyy1 evlatcandir_55 Hz Yusuf’un ismi hiç eskimeyecek her zaman koyulacak bir isim benim oğlumunda iki ismi var bir ismi Yusuf😍hem ismin eski olması önemli değil güzel ve zamansız olması daha iyi🌸
e_blue_sky_a evlatcandir_55 eski ama güzel isim. Neden 2isim? Kaan da tek başına gayet iyi…. Ben yiğit isminde tanıdığım kişileri pek beğenmiyorum hep sıkıntılı tiplerdi
Minikmucizelere evlatcandir_55 eymeni baska bi isimle dusunseniz suan neyle uyumlu olur bilemedimde bakmak lazim
Kiwitoveannesi evlatcandir_55 bence çok güzel eskimeyen isimler Yusuf Ömer Muhammed bunları hala koyuyorlar
An53 Eymen çok yayıldı o yüzden ben beğenmiyorum Kaan isminde de Kaan mı Kağan mı çok karışıyor. Yusuf da biraz eski ve ağır en iyisi tek yiğit bence
Annesii23 evlatcandir_55 Yiğit Kaan olsun en güzeli 🫣 Eymen isminden çok fazla var ya artık okullar Eymen dolu gerçekten