Kiwitoveannesi emirasafMom bencede batıl inanç eltim oglunda çok cirkinlesti lekeler sardı yüzünü kızında tam tersi oldu güzelleşti kilo almadı
Dodomom emirasafMom 3 kızıma hamileyim hiç öyle birşey yok hatta hiç bulantım olmadı 25 haftalığı bitiriyoruz .
Edaa01 emirasafMom oğlumda gerçekten cok güzeldim herkez bana yüzün parlıyor diyordu bi sivilce bile yüzümde yoktu😄 ama bu hamileligimde cok cirkin oldum şimdi herkes diyor ne olmuş sana böyle yüzüm sivilcelendi yani berbat oldum😄
Tugcedora Edaa01 batıl inançtır bence de ama oğlumda cildim çok güzeldi saçlarım gürleşmişti ay bunda bir tuhaf 🤣 hiç bu kadar sivilce çıkardığımı hatırlamıyorum saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı ki mide bulantısından yağlı birşey bile yemiyorum 13 haftalıkken gitmiştik doktor kıza benziyor dedi haftaya gidince randevum var kesin belli olur inşallah bakalım 🤭
Eslem2112 emirasafMom yalan külliyen 😂oğlumda yüzüm sivilce dolu oldu kızımda guzellestim kızımı da görseniz sarışın yeşil gözlü hokka burun güzel bir bebek ama güzelliğinde almadı nerden aldı acaba
Yesilhome emirasafMom ay yok ya hurafe onlar erkek bebek bekliyorum cildim de hafif lekelenme oldu hiçte güzelleşmedim🙈😂
Zlem426 emirasafMom bende erkekte güzelleştim kızda cirkinlestim cinsiyeti öğrenmeden hep diyodum ya bu hamilelik hiç yakışmadı yüzüm ergenler gibi oldu erkeklerde çok güzel tatlıydım falan sonra Bi baktım kıza hamileyim
01180322 emirasafMom kızımı bekliyorum som 14 ilk gebeliğim saçlarım çok uzadı ama yüzüm aşırı yaglaniyo🥹siyah nokta vs cok çıktı bide aşırı tuylendim😅
DdurununAnnesi34 emirasafMom hamileliğimde çok güzelleştim ve dünya güzeli kızım oldu 🥰 bence alakası yok
Naressmom1644 Alakasi yok canım. Ben bebenin kız olduğunu duydugumda resmen korktum. Eyvah çok çirkin olucam diye. Aksine çok guzellestimm . Maşallah subhanallah Melek gibi , pamuk gibi de bı kızım oldu Elhamdülillah 😚
Figenaymaz Buna katılanlar grubundayim. Kızımda hem fazlaca kilo aldım hem cirkinlestim. Şuan oğluma hamileyim ilk öğrendiğimiz günden beri eşim hep der çok güzelleştin. Hatta hiç kilo almadım desem yeridir. Ve kızımda benimde ilk kalçam büyümüştü. 33 haftadayiz göbeğim yeni yeni çıkmış desem yeridir 🥰
Beyzab95 emirasafMom kız bebek bekliyorum kesinlikle cildimde yüzümde güzelleşti normalde yanaklarım hiç al al olmaz sürekli allık sürmüşüm gibi artık
s_koc emirasafMom kızıma hamileyken aşırı güzelleşmişti cildim saçlarım herkes sana ışıltı geldi diyordu şimdi sefil haldeyim cinsiyet belli değil erkek gibi dogdu içime bence tam tersi😄
Dileksue emirasafMom oğlum olcak başlarda resmen saç kalmadı kafamda döküldü cansızlaştı yüzüm sivilce bastı hala daha cıkıyo bende her açıdan kız belirtileri vardı 🤣