Derya-Civcivi Kızlar selam :) 15+3 oldum hareketlerini hissediyor musunuz ben pek hissetmiyorum karnımda bişeler oluyor ama anlayamadım sizde durumlar ne 😍🤰
Yonca_26 Derya-Civcivi 14+5 günlükken alt karinda bi hareketlik hissettim sanki karnim gurulduyomus kelebek ucusuyomus gibi sertti ve biraz uzun sürdü galiba bebisti🤣🤣daha da olmadi ya bende bekliyorum dört gözle 15+1 olduk
sehrengiz_8 Derya-Civcivi lekelenmelerin hiçbir normal değil kahve kırımızı veya pembe fark etmeksizin doktora gidin
tugbadurmaz34 Derya-Civcivi doktor bana 20 den sonra anca dedi ama 16 da hissetim kişiden kişiye değişiyor maalesef inşallah hissedersiniz 🥰
tugbadurmaz34 Derya-Civcivi ben 15+6 da öğrendim 🥰 ama az kalmış en geç 1-2 haftaya net öğrenirsin sende 🫶🏻
Derya-Civcivi amayinedeiyiilerledim karnınıza baktığınızda pıt pıt attığını görüyor musunuz alt karında bebeğin kalbimi o acaba ya 🌝🙈
Derya-Civcivi tugbadurmaz34 karnınıza baktığınızda pıt pıt attığını görüyor musunuz alt karında bebeğin kalbimi o acaba ya 🌝🙈
tugbadurmaz34 Derya-Civcivi evet ilk zamanlar alt tarafta hissediliyor daha sonra göbek seviyesine kadar çıkıyor 🥰
amayinedeiyiilerledim Derya-Civcivi karnıma bakmak gelmedi aklıma, yatarken oldu 1-2kere🫠 değilse bile mutlu ediyor 🥹
sehrengiz_8 Derya-Civcivi kendi kalbiniz attığını dışardan baktığınızda görüyor musunuz onu göremiyorsanız bebeğin kalp atışını görmek ondan daha imkansız. Ancak ilerleyen haftalarda hıçkırdığına tanık olacaksınız
Derya-Civcivi amayinedeiyiilerledim sırt üstü uzan canım sonra karnına odaklan pıt pıt atıyor kalbi bence yaaa uzan müsaitsen bi bak merak ediyorum görücel misin 🫣😍
Derya-Civcivi tugbadurmaz34 hadi bakalım bi an önce hissetmek istiyorum çünkü hep şüphe ediyorum kalbi durdumu duruyor mu canlımı
tugbadurmaz34 Derya-Civcivi öyle düşünme canım emin ol hareketleri hissettikten sonra daha strese giriyorsun çünkü her dakika hareket etmesini beklersen sıkıntı 30 dan sonra düzenli hareket edermiş o zamana kadar ne kadar hareket ederse şükür diyeceğiz 🥰
Yonca_26 Derya-Civcivi yok canim ya hic tik yok sadece karnimin bi tarafi daha belirgin oluyo bebegin nerde oldugunu anlayabiliyorum
Yonca_26 Derya-Civcivi canim ya hamilelikte sirt üstü yatilmasi önerilmiyormus bi bilgin var mi bilinçli halde yatinca karnim geriliyo sanki bi garip hissediyorum ama gece hep uyandigimda yüz üstü yatmis buluyorum kendimi bebege bi zarari varmidir acaba