Hnd_01 066 çatlaklar kalıcı.ilk kızımdan çatlaklarım kaldı.sadece lohusayken lierac jel kullandım.bir nebze de olsa kuculttu catlaklarimi.prp işlemi yapılıyor çatlakların geçmesi için.bana da geçen gün doktorum söyledi.ikinciye hamileyim.hic catlamadim.ilk catlaklarimi görünce prp yapalım doğumdan sonra dedi.
066 Hnd_01 prp ne. Nerde yapılıyor canım lazerle sılınıyormu omu dedıgın su guzellık salonlarında yapılan
teacher-mom21 Haz28 ay abbo :( bekarken olan vücudumuza elveda:( benim o haftalarda göğüslerim çatladı şimdi göbek
An53 26 haftada 14 kilo aldım mesele kilo almak olsaydı ben kesin çatlardım daha krem de sürmeye başlamadım ama çatlamadım da ben genetik olduğunu düşünüyorum
Clerkgirl Mariaa kantaron yağı hamilelikte yasak diye biliyorum bende 30. haftadayım 10 kg aldım shea kremi kullanıyorum kaşıntıya iyi geliyor
066 Clerkgirl canım doktoruma sordum kullanabılırsın dedi kullananlarda varmış hatta ameliyat ızını falan baya gecırıyormus düye duydum kırmızı çatlakların rengını acıyormuş falan yanı ınsallah acar çünkü çok catladı karnım cok
Hnd_01 066 PRP tedavisi kırışıklık, leke oluşumları, sivilce ve yara izleri ve cilt çatlaklarının tedavisinde kullanılmaktaymis canjm.kisinin kendi kaninin plazlamadan ayrılarak ksiiye enjekte ediliyor.hayir canım sadece doktorlar yapıyor.
Gzdesri Haftam bitmek üzere madecassol kullanıyorum sadece oda aklıma gelirse günde bir kere gelmezse kullanmam bile çatlak yok şuanda iç karnım geniş dışa doğru karnım çıkmadı
Gzdesri Mariaa doktor yazmıştı zaten bana sağlık ocağındaki günde iki kere surebilirsin demişti. Ben bı kere sürüyorum unutuyorum bu Dilan Polat’ın maderaise mı ne kremi vardı o aslında Madecassol kremiymis zaten
Gzdesri 066 ben catlamadim valla bilmiyorum çatlak tedavisine etkisi nedir çatlamamak için sürüyorum zaten
066 Hnd_01 acaba lazermı sızın dedıgınızmı bende lazer düşünüyorum doğumdan 2 ay sonra falan doktoruma danışıp en azından ne kadar geçerse o kadar kar benim için paramparça oldu göbusum