Babyelmas Akrabalardan ve bi arkadaşım rüyalarında erkek bebeğimin olduğunu görmüşler , ama benim hamileliğimden haberleri yok böyle bi durum yaşayan var mı acaba
Bguzeel Babyelmas evet arkadaşım hamileliğimi yeni öğrenmiştim rüyasında bi oğlum oldugunu görmüş söylemişti aynı şekilde bende hamileliğimi öğrenmeden rüyamda yatagımın üstünde yatan bir erkek bebek görmüştüm. Ama kızım oldu🤣 yani kimine malum oluyosa da bana olmamış🤣
Edaa01 Babyelmas bende hep erkek goruyom cok nadir kiz gordum genelde hep erkek görüyorum ve tersi derler hep bana cinsiyeti öğrenmedik hala
Naciyemutlu Bende rüyamda kız gördüm bi kaç kişide arayıp kız gördük dediler. Dün öğrendim erkek 🤭 bilemem ama kuzenim erkek gördü erkek de oldu hatta ismini bile rüyasında gördü
Elifsu25 Babyelmas evet bende hamile olduğumu öğrendiğimde söylememiştim annemlere haberleri yokken kimsenin yengem rüyasında görmüş e hamile hemde erkek bebeği olcak demiş anneme psikolojik midir bilmiyorum bende rüyamda erkek bebeğe düşük yaptığımı gördüm bir kere de erkek bebek doğurduğunu gördüm 8+2 haftalık hamileyim aşırı merak ediyorum cinsiyeti ya☺️