Tokyobtl 37+2 yim erkek annesi olcam inşallah sizlere sormak istediğim bebekleriniz hareket leri nasıl benim ki bugün toplasan 10 kere felan anca oynadı yani o kadar hissettim korkuyorum bir yandan da sizin kiler nasıl ve neden böyle
Syavuzs Tokyobtl benim 37+5 uzun süredir aşırı hareketli hiç durmuyor diyebilirim . Ama her bebek aynı değildir bence endişe etmeyin
Senem112 Tokyobtl 37 haftalığız. Doktorum 36+5te bebeğin hareketlerini az hissetmen artık normal yeri daraldı demişti. Bebeğimin daha çok gerilme hareketleri oluyor. Ama yatağa uzanınca tekmelerimiz başlıyor. Mutlaka hareketini hissetmelisin hiç hareketini hissetmiyorsan doktorunla paylaş bu durumu.
Tokyobtl mkrgln bende öyle düşünüyorum ama ister istemez panik teyim dün sırf bu yüzden acile gittim nts de kaldım baya ama ne sancı ne herhangi bir sorun yok dedi doktor ama yinede korkuyorum yani az zaman kalınca sizin demi öyle birde ne kadar oynaması iyi gün içinde
mkrgln Tokyobtl genel olarak aşırı bir hareket hissetmedim ben hiç. o yüzden çok kafama da takmadım açıkçası çikolata falan yiyip sola yatınca hareket ediyodu hafifçe karnımı sallıyodum bide Ozmn oluyordu
User22 Tokyobtl benim bebeğim normalde çok hareketliydi ama 1 haftadır doğru dürüst hissedemiyom 37 haftalığz sanırım yeri daraldığı için ama yinede korkuyorm yatıp sesleniyorum ufak ufakta olsa hareket ediyo rahatlıyorum
askileannesi3 Tokyobtl bende eskisi gibi hissetmiyorum 37+2yiz. Geçen gün doktora da söyledim nstye baktılar. Güzel dediler. Hayırla gelsinler insaAllah