Ebruucar Izzet valla oladar haklısın ki ablam da diyor 4 tane doğurdum bitanesine yaptırmadım ne oldu 😄 ama ben pimpirikliyim biraz doktor yapalım dedi ya şimdi yaptırana kadar uğraşcam 😂
Mslim Ebruucar doktor kagida hastane adlari yazmisti bende bana yakin olani secmistim , hergun alarm kuruyordum 3.58 de mrhrsede butun bilgileri girmis pusuda bekliyordum hergun oyle bulmustum
Ebruucar Mslim bende o şekildeyim valla henüz bulamadım inşallah günüm dolmadan bulurum yoksa mecbur özele gidicem
Flamingo_1411 Ebruucar özel klinikleri araştırdın mı radyoloji uzmanları yapıyorlar detaylı ultrasonu bazılarının özel klinikleri oluyor bir de onları araştır istersen
Ebruucar Flamingo_1411 hiç bakmadım kliniklere ama pendik medipol uygun fiyat verdi bakalım 1 ocaktan sonra güncel fiyatı ne olacak en kötü oraya gidicem
zeynonunannesiiii Ebruucar bende birisi iptal etmiş öyle bulmuştum yoksa mümkün değil bulmak sürekli bakın sürekli ama sabah 10 akşam 4 bazen iptal edilen randevular oluyor talep oluşturun
Ebruucar zeynonunannesiiii talebi nasıl oluşturacağımı bulamıyotum ki çünkü detaylı ultrasona dair bişey çıkmıyor farklı bölümlere alarm kurabiliyorum ama buna kuramadım
Mslim Izzet bence oyle dusunme yaptirmak lazim bak mesela bebege giden bitane kan akisinda yavaslama vardi beslenmesini yavaslatiyordu oyuzden ilac kullanmistim , bunun gibi seylerin onune gecebilmek icin onemli detayli bence
AynurOncul Ebruucar Ben Pendik Marmara Eğitim Araştırmaya yaptırmak için gittiğimde biz yapmıyoruz bir tek Zeynep Kamil yapıyor dediler ve Zeynep kamile de randevu almak imkansız olduğu için özel de yaptırmıştım.
Ebruucar AynurOncul ama benim arkadaşım geçtiğimiz kış marmarada yaptırdı üniversite hastaneleri yapıyor diye biliyorum bende doktorum direk ümraniye ve zeynep kamil dedi de mümkün değil oralarda boş bulmak
ozgekader Ebruucar devlet hastanelerinden randevu almak çok zor çok yoğun oluyo benim devletteki doktorum özelden randevu almamı devletlerin çok yoğun olduğunu dile getirmişti 😊
Ebruucar ozgekader maalesef bana da özel yolu gözüküyor çok zamanım kalmadı çünkü iki hafta daha bulamazsam mecbur özele gidicem
esmaaykur Ebruucar ben ümraniye egitim arastırmadan mhrs uzerınde bulmuştum genel aramadan ümraniye seç pol. perinatoloji muayne yeri artenatal tarama pol
BenSem Ebruucar Zeynep kamil için söylüyorum. Hastaneden değil mhrs den oluşturuluyor ama bende yer bulamadım özelde yaptırdım
Ebruucar BenSem hastanede tanıdıklarımız var hem marmara hem zeynep kamil onlar bile yardımcı olamadı öyle lanet bi durum. Artık tıpış tıpış özele gidicez
esmaaykur Ebruucar sürekli bak canım sabah 10 da falan gir bak mhrs arayıp zeynep kamilden iste gece bal bazen iptal eden oluyor zeynek kamılde aramayı kadındoğum pol muayne yeri artenatal dopler diye gecıyor ama mhrs randevusu düşmüyor saat 9 57 de 182 ara canım
Hilal2857 Ebruucar merhaba ben bugün detayli ultrasyon için özele gittim usküdar hosbitaltürk e burdakilerin önerisiyle doktorda çok ilgiliydi fiyatida diger ozellere nazaran cok uygun 865di tavsiye ederim
Ebruucar Hilal2857 yaa çok uygunmuş fiyatı devlette bulamazsam onu değerlendiriyim şimdi fiyatı artar elbet ama yine diğer yerlere göre uygun olur
Sadeceanne2 Ebruucar hmmm inşallah o vakit te bulursun ama bazı doktur lar yardımcı oluyor rica edince hastaneye yolun düşerse mutlaka sor kapı dan