Su-papatyasi Kızlar 35 haftalığım bugüne kadar birşey yoktu bugün bebeğimin karnı 2 hafta geriden dedi perinatoloji takipliyiz bı sorun oldumu böyle doğum yapan varmı kilosuda 1.980 gram normal mi
Kiwitoveannesi Su-papatyasi inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım kilosuda biraz düşükmüs her gebelik bir olmaz ama bebeğe kilo aldıracak biseyler yiyin tahin pekmez yumurta muz bunlar kilo yapıyor bebeğe
caglads Su-papatyasi benimde 10 gün gerideymiş geçen hafta 2188gramdım yarın kontrol var bakalım doktor son haftalarda olabilir en kötü 37 de doğuma alırız stres yapma etkiler dedi 🤷🏻♀️
Su-papatyasi Kiwitoveannesi yiyorum cnm heleki muz kaşar benim kadar yiyen yoktur 4 üncü hamileliğim bu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım yatış dedi doktor ama çocuklara bakicak kimsem olmadığı için kabul etmedim en ufağım 2 yaşında
Papatya81 Bende 34+6yim karin cevresi 1haftada gerideymis kilosuda 2280 grm dedi minyon bebek olacak genetik olabilir dedi doktor
3533 Bende 34. haftadayım karın ve bacak 32 ile uyumlu baş 34 ile uyumlu kilosuda 2kg biraz minyon olabilir dedi, daha önce en fazla 5 gün geriden geliyordu şimdi biraz fark atmış, umarım sağlıklı olurlar bebeklerimiz