Firstmomfirstchild 34+3 hamileyim. Lavaboya cıktıgımda ic camasırımda ıslaklık hissettim. 3-4 damla bir seydi. Su nasıl gelir? Tecrübeli anneler yoruma gelebilir mi? Doktora gitmeli miyim? Bu bebeğin suyu mudur yoksa akıntı mı olabilir
Nesfur41 Firstmomfirstchild Bence sizinki akıntı 3 4 damla şeklinde olmaz anlamamanız zor suyun gelmesini sızıntı şeklinde gelir en az yani onu da anlarsınız ya da böyle foşşş diye akar kokusuz renksiz olur
dolunay__ Firstmomfirstchild korkma benim başıma geldi iki defa altına işersin ya benim öyle oldu bir anda aktı birax kilotum yaşardı iki defa bir anda geldi şuan 34! Havtalik oldum doktur suyu iyi dedi idrar değildi
Firstmomfirstchild Nesfur41 ilk hamileliğim hic bilmiyorum 🤭😇 o yüzden, akıntımda hep sarı renge yakın olunca bu bildigin su gibiydi. Dedim bu nedur? 😅
Nfm Suyunuz geldiğinde bacaklardan sızma şeklinde olursa doktora gidin en acilinden :) benim de çok akıntım oluyordu acaba suyum mu diyodum ama test yaptık akıntı çıktı
Firstmomfirstchild Nfm icim rahatladı en azından 🤭 akıntım hep sari renge yakin olunca su gibi cıktığı için sasirmistim