Nurceyhan93 Selam kızlar Kan testi yapılmıştı. İdrarda hafif bi enfeksiyon çıktı. Doktorum tek kullanımlık bi ilaç vercem ddi böyle bir durum yaşayan var mıdır tecrübelerinizi alabilir miyim
Naaagihannnn Nurceyhan93 ben varim banada tek kullanimlik ilac verdi dunden beei ilac bana bakio ben ilaca icip icmeme konusunda kararsizim🙈
Eminesahin1 Nurceyhan93 benimde yassı epitel 58 çıktı bazı diğer değerler de yüksek çıktı tuvaletimi yaparken kasıklarım ağrıyordu bakalım sonuçlar için haftaya gideceğim
Meervemsi Nurceyhan93 merhaba dün benim de yüksek çıkmıştı dün tek kullanımlık saşe sulandırıp içtim gece sabaha kadar idrarını tut dedi doktor ama ben tutamadım
Tugbasuu Benim de yassı epitel 18 çıktı enfeksiyon belirtisiymiş haftaya randevum ben herhangi bir semptom hissetmiyorum su kullanmıyorum pek sanırım ondan oldu bakalım doktor ne diyecek
Eminesahin1 Nurceyhan93 bende günde 3 4 litre su içiyorum gece de 1 litre içiyorum uyanınca çok susuyorum ona rağmen nasıl enfeksiyon çıktı anlamadım
Nurceyhan93 Naaagihannnn ne ilacıymış antibiyotik falan mı doktor verdiyse içmek lazım aslında enfeksiyon giderilmezse bebeğe zarar verir diye biliyorum 🥹
Naaagihannnn Nurceyhan93 urocare diye bi ilac ama insan korkuo hamilelikte sanirim oyuzden cesaret edemiorm bol svi tuketimi yaparsam da atlatabilicegm solendi ona cabaliorm ama yarn olmadi tekrar tahlil vericem tekrar yuksek cikarsa icicem
Eminesahin1 Nurceyhan93 benimde lökosit 9 çıktı eritrosit 16 çıktı pH 7 çıktı dansite de düşük çıktı 1006
Nurceyhan93 Naaagihannnn kültür testinde de gieamsa boyama 1-2 pnl görüldü ondan verecek sanırım ilacı doktorum
Pamuk Naaagihannnn O toz çok etkili bu gece için ilerlemeden içilirse tamamen temizliyor çok kullandım.
Nurceyhan93 Pamuk ben 23. Haftadayım ama sorun olacak olsa hoca vermezdi sanırım gerçi daha vermedi yarın verecek ama