RES pendik-sultanbeyli-kurtköy bölgelerinde kadın doğum gebe takibi konusunsa önerdiğiniz doktor var mıı
gamzevearya RES saygı hastanesi - ebru ağırdemir. mükkemmmel bir doktor, girdiğinizde pozitif karşılar ve aklınızdakileri yanıtsız bırakmaz
RES gamzevearya @Amineasya Ebru Hanımı duydum evet iyi diyorlar. Normal doğumu destekliyor mu blgşniz var mıı?
gamzevearya RES evet destekliyor, biz bebek küvez ve yoğun bakım ünitesi fazla olduğu için hastane tercihimizi saygı hastanesi olarak yaptık. karşımıza ebru hocayı çıkardı, çok naif ve sakinleştiriyor sizi de
Yagizinannesi_ RES Ben yüzyıl hastanesine gidiyordum burdan medipol Aytekin hanımı duydum gittim çok tatlı iyi biri en başından ona gitseydim keşke normal doğumu destekliyor
tugbadurmaz34 RES özel Adatıp hastanesi Ünal İsaoğlu 2019 da gitmiştim bir süre boyunca aşırı iyi bir doktordu şimdi baktım hala aynı hastane de hala mutlaka 1 defa da olsa gitmenizi tavsiye ederim hastane de çok iyi bu arada ben ersoydan kaçıp buraya gelmiştim Ersoy iğrenç bir yer saygı da orta eh adatıp bence aralarında en iyisi
RES tugbadurmaz34 ersoy bende de olumsuz ya ben de tercih etmiyorum. Saygı konusunsa kararsızızm. Adatıp şu an lokman hekim olan mo
gamzevearya RES evet ama tüm özel hastanelerde ücreti karşılığında doktorunuzu talep edebiliyorsunuz diye biliyorum. Bir de nöbetçi kadın doğum oluyor mutlaka