MomNalbant Nasil anlatilir bilmiyorum tarifi imkansiz 😍 minicik biseydiii kalbi pit pit nasil hizli atiyordu❤️ En guzel en unutulmaz en heyecanli gun oldu benim icin❤️ Ilk gordugunuzde siz neler hissettiniz :))??
Deletedmom34 MomNalbant Öyle mutlu oldum ki kalp atışı sesini duyunca ağlamaya başladım hemen şükürler döküldü dilimden ❤️ Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼
AlyaSu MomNalbant ağladım ve her kontrolde gözlerim doluyor bide ilk gebelikte 20.haftalarda hissedilir diyor ama 17 haftalığız arada bir atıyor elim karnımda uyuduğumu biliyorum 😊🤗
Duyguanneoluyor MomNalbant Dünyanın en güzel sesiydi gözlerim dolmuştu kalbim minnacık bi Kalp için atacaktı artık rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza kavuştursun bebeklerimizi inşallah 😍
Metisko MomNalbant bugün gördüm ve duydum hayatimda duyduğum en güzel sesti tarifsiz öyle güzel bi andiki allah herkese nasip etsin ❤❤❤
SumeyyaMete Bende ilk keseyi gördüm heyecandan bayılacaktım 🤗 anne olucam diye cok mutluyum henüz bebeğimi gormedim ozman ölebilirim 😂🙈