Esmerim_0 Kızlar ben 3 düşük yaptım ve artık aşılama yapmaya karar verdim hasta olup doktora gidicektim 3 Ocak hasta olma günüm ve ben bu ay 1 kere korunmasız ilişkiye girdim ve kasık ağrım baya oluyor ara ara sizce 1 kereden hamile kalamam demi
Seren111 Esmerim_0 ben ilk korunmasız ilişkiden hamile kaldım şuan 5 yalında oğlum var şimdi yine tek seferde korunmasız ilişki oldu 6 haftalık hamileyim yani tek seferde olabilen bi durum
Seren111 Esmerim_0 2 hafta oldu benim de öğreneli belirtim kasık ağrısı ve göğüste sızlama hissi ile kan verdim
Esmerim_0 YesimAykut Zynp12 eşimde ileri hızlılık azdı diye hamile kalıp düşük yapıyordum diye aşılama yapim dedim bu ay varsa inşllah sanmıyorum ama kısmet yine bu işler kucağıma almak nasip olur inşallah haftaya hasta olmazsam test yaparım
Aysegull_t Esmerim_0 Ben iki defa bir kereden hamile kaldım canım ama sen ginede bir test yaptır bence garanti olsun 🌸
Hulya-003 Esmerim_0 5 yaşında oğlum var tekte hamile kaldım şimdi 5 haftalık hamileyim buda tek seferde 🫣