minikinsantanesi Kızlar 35 haftalığız az az sarı sümük gibi akıntı geliyor googleden baktım nişan diyo ama onlarınki fazlaydı benimki az az geliyor 1 2 haftadır felan normal mi
Minigiim-vebenn52 minikinsantanesi normal doğuma hazırlıyo kendini rahim bebek baskı yaptıkça akıntı geliyo nişan değildir bence
M198935 minikinsantanesi iki haftadır geliyorsa enfeksiyon olabilir test verseniz daha net olur doktora mutlaka sormalısıniz
minikinsantanesi Minigiim-vebenn52 evet beyaz akıntım hep oluyor ama bu da bi kaç haftadır gelince şüphelendim korktum
M198935 minikinsantanesi benim de var ama 20 değer olarak çok düşük dedi şu iç dedi tek kullanımlık şase verdi geçer mi bilmiyorum sizin kaç değeri
minikinsantanesi Liyamm1 tek kullanımlık şase kullandım geçmedi günde 2 2,5 lt su içiyorum geçmiyor dut kürü içtim geçmiyor bi türlü
Liyamm1 minikinsantanesi normalde agri 4-5 gun suruyor,eger mesela cumartesiye geçmedi ise yine test yapin benimki gecmemisti tek sase ile 7 gun boyunca ilaç kullandim.Bel bobrek agrisi olursa acil’e gidin ama 🙏🏻
minikinsantanesi Liyamm1 benim ekstra böbrek büyümem de var zaten bel ağrısı da çok oturursam yürürsem vs oluyo aslında gebeliğin başımdan beri süreç böyle
minikinsantanesi Liyamm1 teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim çok zarifsiniz❤️🥰