Seymanurrrkaya 38 haftalık gebeyim 3 saat önce nişanım geldi ne yapmalıyım tecrübeli annelerimiz yardım edin 🤍 normal doğum istiyorum doktorum sezeryan yapmak istiyor uğraşmak istemiyor ne zaman gitmeliyim hastaneye sancımda var
11-02- Seymanurrrkaya sakin ol cnm güzelce ılık bi duş al hazırlan eşyalarını yanına al hastaneye git panik yapma belli olmuyormuş kiminin nişan geldikten 2 gün sonra başlıyormuş doğumu kiminin de iki saat sonra acele etmeden duşunu al hazırlan git Allah yardımcın olsn
Nesfur41 Seymanurrrkaya Çok acele etmeyin bence açılmayı anlayamazsınız siz sancı sıklığına göre gidin hastanede saatlerce beklemek daha zor allah yar ve yardımcınız olsun su gibi doğumunuz olur inşallahhh
Seymanurrrkaya 11-02- anneme geçmiştim eşim eşyalarımı getiricek sonrasında geçerim hastaneye açılmayı nasıl anlarım veya ytış yapmalımıyım hastanede dua edin lütfen
Seymanurrrkaya Nesfur41 amin inşallah sancılarımın nasıl olması gerektiğini tam anlıyamıyorum biraz soğukkanlıyım dişimi sıkıyorum ama gerçek sancımı değilmi ayırt edemiyorum