HayaLim_Panbik Bugun post acmisdim bileniniz bilir, acaba koronami oldum diye. Dunden beri siddetli sirt bel kalca kemigi bacaklarim agriyor yani tum kemikler. Az once wc gittim silerken cok minik kirmizimsi pembemsi leke geldi. Cok korkuoyorum. Ne olabilir?
HayaLim_Panbik Minigiim-vebenn52 cok korkuyorum. Bel kalca agrisini dedim herhalde coroma oldum. Cunku atesimde 38.5 hic inmedi bugun. Aklim karisdi ya ins bise olmamisdir demi ??😔😔😔 adet olcakmisim gibiyimde dunden beri.
HayaLim_Panbik umrumdadegil esimde hasta 3 tane kucuk cocuk kimsdyede birakamam oda orda sahip cikamaz. Acile mi gitsem gifsem bu almanlar yatirir bence. Yada bekleyip sabah kendi doktorumami gitsem
umrumdadegil HayaLim_Panbik almanya da mı yaşıyorsun? Acile gidebiliyorsan git bi problem varsa şimdiden önlem alınır bekleme yarını
HayaLim_Panbik Acaba cok öksüruom kendmi zorluorum oda olabilirmiii? Dua edin ne olurrr. Tam herseyin kiyisiinda bu bebek geldi
Gecemavi Leke geldiyse her ihtimale karşı doktora gitmelisin yerleşmeden dolayida leke olabilir farklı birşeyde geçmiş olsun
HayaLim_Panbik Gecemavi ya oyle pembe leke hamile oldumu orenmeden once bi geldiydi acik pembe. Dedim aybasi olcam olmadim iste. Adette gecikince test yaptim