Elifdddd Minigiim-vebenn52 bebeğin bi tarafta toplanması değil ama gerginlik bu sanki gaz varmıs ve bebek içine sığmıyormus gibi yatınca sola falan cok rahatım
Minigiim-vebenn52 Elifdddd dinlenince geçiyorsa sorun yok ama sürekli oluyorsa doktora söyle belki kasılmaların erken başlamıştır
Elifdddd Minigiim-vebenn52 gidicem salı gübü inşallah bi karın gerginlik sertlik kadılmamı oluyor ben anlamadım ki kasılma nasıl bısey
Minigiim-vebenn52 Elifdddd gerginlik sertlik işte bunlar sürekli olursa kasılma olabilir ama arada olup geçiyorsa bebek pozisyon da değiştiriyo olabilir
Elifdddd Minigiim-vebenn52 peki büyümeden kaynaklı olabilir mi sizde deri geriliyor olsbilirmi oda ihtimal
Minigiim-vebenn52 Elifdddd deri gerilmesi değildir bence bebek makat gelişli mi yürürken falan da baskı hissediyorsan bebek makat gelişte olabilir
Ozlemgokce Bende de aynısı var bide birden taş gibi kesiliyor bi tarafa toplanıyor ve bu çok sık olmaya başladı.Yalancı kasılma dedikleri şey bu mu acaba
Elifdddd Ozlemgokce ypk benım. Öyle deil o dediğiniz arada oluyor benım karnım gergin ayaktayken falan ve elleyince semsert karnım