Dikkat-BebekVar Minigiim-vebenn52 oooo demek tavuk yiyosun vaaayyy kız bu ne lüks bu ne ihtişam kara para aklıyosun dimi 😂😂😂 @emniyetgm
YigitPoyrazMomm Dikkat-BebekVar kız ben bu ilacı 200 almıştım en son 350 mi yapmışlar yuh neyseki bende etkisi olmadi ama kaldırdım bir paket duruyo 😂😂
Dikkat-BebekVar Ecem_umaymom Bak suriyeli olsan bedavaya alacaktın oysa ki bu gece de buna ağla bari 😂
Ecem_umaymom Dikkat-BebekVar hiç sorma Kendi devletimiz bizden para alıyor onlar herşeyde bizden üstün
cokbilmismom Dikkat-BebekVar 280₺ ye almıştım geçen ay yuhhh zama bak 😂😂😂 artık hiç bir şeye şaşırmıyorum. Dokrora yazdırmak içinde bir 750₺ ödemek gerekiyor devlette sıra bulmak ne mümkün her türlü daha pahalıya gelir 😂😂 aay zaten benim bagkurumda yokk 😂 of sinirim bozuldu
Gmz09 Yuh ya bende bir iki kere üşenip ecz almıştım reçete yazdırmak yerine 240 civarıydı.Hala ara ara midem kötü reçete ettireyim bari 😂
Dikkat-BebekVar Gmz09 Valla doktor randevuma 6 gün vardı yoksa bu kadar para vermezdim yazık valla bize
Hnd3535 Dikkat-BebekVar aile hekimide yazıyor yazdırabilirsniz alırsınız eczaneden parasını vermiceğini sanmıyorum yardmcı olurlar
Dodomom Dikkat-BebekVar Benim evde duruyor ilk başta yazmıştı doktor bulantım yok desemde . İyi ki almışım