Momtobe69 Normal değer olarak kabul edilen hangi ayda kaç kilo almış olmak acaba. 3 aylık olduk hiç kilo almadım henüz
1palyaco Momtobe69 bende 3aylığım henüz kilo almadım 😁 normal merak etmeyin hatta ilk üç ay kilo verende var normal yani verilmesi bile bulantıdan vs insan yiyemiyor yediğini çıkarıyor .
ecembugra53 Momtobe69 5. aya gircem bugun Allahın izniyle hiç kilo almadım sabit kiloylay gidiyorum 🙂🤲🏻 cok şükür
Hnd_01 Momtobe69 5-6 ay hiç kilo almadım.aksine 6 kilo verdim.bulantim kusmamda hiç yoktu 🙈sonra birden 5 kilo aldım.simdi 40 haftalık hamileyim.
Seymoshh Momtobe69 76 ile hamile olduğumu öğrendim ilk üç ay 6 kilo verdim 35 haftalık 80 kiloyum şuan🥴ama peş peşe gebelik yaşıyorum bebeğim 4.ayındayken hamile kaldım eski doğum kilolarımı veremeden🥹ama ondada 82 ile doğuma girmiştim sanırım aynı olacak
EdaninBebegi İlk gebeliğim 22. Haftamdayım 7 kilo aldım 😩 son 3 kiloyuda 1 ay içerisinde aldım. Hiç yemeyen ben şimdi iştahlandım. Tutmaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor ☹️
Rumeysa2 Momtobe69 valla bunun kanıtlanmış bir doğrusu yok ilk gebeliğimde 3 aylık dönemde kilo verdim erkekti şuan 34 haftalık 2. gebeliğim buda erkek bunda hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri kilo alıyorum 😅