ense4275 Nurhan7734 canm bende 24 haftalığım ve grıbım bol bol c vıtamını almaya calısıyorum doktra gtsekde bısey yapmıyolar cnku
Hanifetaskiran En iyisi doktora danışmanız. Bitki çayları da kısıtlı tüketiliyor çünkü ayrıca hepsi de içilmiyor. Meyve yiyin bol su için ve dinlenin onun dışında doktora görünmenizde fayda var
Nurhan7734 ense4275 bana birtek zencefil çayı içebileceğimi söyledi doktor oda sadece bir kupa nasıl oldunuz iyileşebildinizmi
Gulay01 Ben hala gribim üc haftayı gecti halsizlik ates gecıyor ama öksürük burun akıntısı hla devam bana doktorum bogaz pastili ile burun acıcı damla vermişti ama ben cook gerekmedikçe kullanmadm belki birkere onun harıcınde hıc ilac içme hatta onları bile icme bol ılık su iç blgamı söksün hep yatmaya dınlenmeye calıs ama ates cıkarsa bebege zararı var dıye biliyorum sürekli ölc 38 i asarsa bir tane parol alabilirsin bende kullanmıstm. Baska birşey yapılamıyor hamilelilte cok berbat bir durum ama gececek inş
Nurhan7734 Bugün biraz daha iyiyim çok öksürük oluyordu öksürük anındada aşağıdan akıntım oluyordu idrar kaçırır gibi bugün doktora gittim söyledim muayene etti bebeğin sıvısı eksik değilmiş Allahtan