Pamuk Sev_sevda Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
1palyaco Sev_sevda ay evet gebesiniz ilk 5dk çıktıysa gebesiniz hayırlı olsun inşallah 🌸 yarın kan verin bence 💜
Merveee000 Sev_sevda var gibi görünüyor bende hsg filmi çatlatma iğnesiyle gebe kaldım Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🧿
Sev_sevda 1palyaco her ay negatiften yorulmusdum ve temmuzda kimyasalım vardı 5 gün gecikme sonra adet gördüm o zamanda silik pozitifei ama o zaman mide bulantısıda vardı değişikti şimdi hiç bir şey yok İnşallah devamı güzel gider
Sev_sevda Ay hanımlar değişik duygular içindeyim ağlamak istiyorum gülmek istiyorum mutluyum inanamıyorumda acaba hayalmi gerçekmi gercekten oldumu yani şimdi İnşallah sorun çıkmaz