Aliefezeyno Evremoz merhaba benim de hemoglobin düşük olduğu için doğum öncesi bana da başlayacak doktor. Ekstra paralı mı devlet hastanesinde alacağım bende. Bazıları paralı diye yazmış benim hemoglobin 9.9 çıktı
Evremoz Ankara-58 Bende bi yan etkisi olmadi. 1 sene fln güzel götürüyor. Sonra tekrar eskiye dönüyorsun. Degerlere bakıp yılda bir kere yaptırılsa güzel olur tabi. Ben bir kere yaptırdım, sınırdayım diye bir daha yapmadilar ,illa sınırın altına düşmem lazımmış yapmaları için.
Evremoz Ankara-58 ferritin değeri sınırı 3 ya da 4 olmasi lzm. Bende 8 flndi galiba yüklemeden sonra 115 fln oldu ferritin
Evremoz Bnurd 200 lira fln serum artı ilaç almıştım, her serum takışları da 30tl idi ama bu 4 sene fln önceydi, şimdi hastaneye serum takma fiyatı ilacın fiyatı serumların fiyatını fln ayrı ayrı sormak lzm. Tıp merkezi ile devlet fiyatı da aynı degildir
Evremoz Aliefezeyno ben özel bi tıp merkezinde yaptirmistim. Bir kutuda 5 şişe demir ampulü bulunuyor genelde hangi marka yazılırsa yazılsın bir tek onu alırsınız. Hastane gerekli görürse 5 torba da serum aldırır ama devlet hastanesinin serumu takarken para isteyeceğini sanmıyorum. Özeller istiyor da doktorunuz serum yazmış ise devlet her türlü takar.