Nehas Henüz 10-1 haftlığım nedense insdgramda sürekli dogum.videolari karşıma cıkıyor cok korkuyorum ben ya bir türlü icimi rahatlatamyorum hastanede cok yattım ondan mı bilmiyorum ama fazla korkuyorum doğumdan 😔🤐
BilGenZge Nehas hiç izleme ... insan etkileniyor gerçekten ... bide unutmayalım herkesin Doğum hikayesi farklıdır 👍
Zeynepali Nehas daha yolun basi valla bn dogumdan hiccc korkmuyorm hatta o dogum vidiolari karsima ciktikca daha heyecanlaniyorum Allahim bnde kavusucakmiyim diyorm dogunca o ilk bakisma opme ayyy Allahim nasip ed her isteyene
Duyguanneoluyor Banada instagram da o videolar dan cesaret geliyo bnde normal doğum yapabilirm diyorum sizde bu şekilde motive edin kendinizi zaten doğumunuzada daha çok var yolun başındasınız hamileliğinin tadını çıkar şimdiden doğumu düşünmek için çok erken 😃
Nehas Duyguanneoluyor tadını cıkaramyrm ki migde bulantısından halsizliketn ayakta duracak halim yok😣
goncagoktug canim bende haftaya 2.sezeryanimi olacagim cok korkuyorm üst üste aralari sadece 13 ay dikislerin yapismasiyla ilgili bilgisi olan beni aydinlatabilirmi acaba ??