mhm2604 selam anneler doktor iki seferdir farklı tahmin yaptı bu sefer erkek dedi 2 hafta öncesi kız demişti doktora güvenim gitti sizce değişir mi kordonla falan karıştırmış olmasın anlayanlar bakabilir mi alışveriş yapacağım ama ayrıntılıyı beklesemmi
1palyaco mhm2604 bana açıkçası organı büyük geldi . Yani değişebilir ama kız olacak diye de brşey yok belki bu bebeğin organı değildir kordonudur ama yine de erkektir kordondan dolayı gözükmemiştir ihtimali de var .
Alinimm2022 mhm2604 inşallah gönlünüzce olur birseyi kalpten isteyince iyi niyetinle isteyince gerçekten oluyor bende erkek istiyordum bi kızım var çünkü ilk kız dediler sonra erkek bekleyin biraz daha bakalım inşallah istediğiniz gibi olur
Gecemavi Bayali seninki daha çok erken 7.5gunlunlul 11haftadan sonra görünebilir biraz sabret canım 😉
Gecemavi mhm2604 göbek kordonuyla denk gelmiş olabilir erkek te daha erken belli olabiliyor cinsiyet doktor gerçekten iyise pek yanılma yok ama sen gene ayrıntılı ulturosonu bekle derim alırsanda ortak renk al simidilik :)
Bayali Gecemavi keseden biliniyor denildi merak ettim sadece belki tahmin edebilirsiniz şansım deneyeyim dedim