Seheroncul Merhaba kızlar 18. Haftaya girmek üzereyim ama henüz karnımda hiç net bi büyüklük yok bence , bi tık tombul bi kadınım ondan mı acaba hiç hareket te hissetmiyorum kaçıncı haftada başlıyor bu olaylar tecrübeli biri yazsın 😅
Cerenbelis1 Seheroncul canım daha erken 😂 5 aylıktan sonra karın yavaş yavaş çıkıyo sonra birden büyüyo ne ara çıktı diceksin bu seferde 😂
Yasmiyy Seheroncul ben zayıfım ve tam 28+6 yim hala karnım yok çok hafif çıktı sanki çok yemişimde hafif göbeğim çıkmış gibi 🤣
Esraabbaa Oyy daha erkenn merak etmeyin sonra bi anda çıkıyor göbek 😂 benim karnım 20. Haftadan sonra büyümeye başladı çalışıyorum öğretmenim şuan 31. Haftadayım velilere haftaya işten ayrılıyorum diyorum hamile olduğumu duyan şok oluyor 😂 normalde de oversize giydiğim için hala anlamıyorlar yani düşünün. Hareketleri de 20 21 hafta arası hissetmeye başlamıştım
Eminefidan Ben 32+1 im ilk gebeligim kız bebeğim olacak Allah nasip ederse..valla yedinci aya kadar kimse hamile olduğumu bile fark etmiyordu 😂 kilo almışsın yüzün şişmiş iyi olmuş gibi tepkiler alıyordum hamile olduğumu söyleyince sasiriyorlardi . Ama artık belli oluyor hamile olduğum. Hareketlerini 17 haftada hissetmeye başladım
Yesilhome Seheroncul bende tombiştim ve hamile olduğum belli değil di ne zaman 20 haftayı geçtim pıt diye bi anda göbek çıktı 25 haftadayım şuan da gözüme büyük geliyor 😂
Birannis Kiz bu gece 40 oluyorum asansörde karşı komşumla karşılaştım daha bugün duydu hamile olduğumu gerisini sen düşün 😃😃😃 daha dur seninki çıkar inşallah
aysemor Seheroncul 16dayım benimde yok daha. Ama bende kilolu ve göbekli başlamıştım hamileliğe. Göbek mi bebek mi anlayamıyoruz diyebilirim 😂
Uydurbisey Seheroncul ben de kiloluyum 6ayda yeni yeni belli oldu ama bu durum çok hoşuma gidiyor😃 bebek güzel büyümüş ve karnım da büyük değil daha ne olsun
Nunu20 Seheroncul 19+5 im ben kapaliyim diye bos giyiniyorum disardan kimse bilemiyo gebeyim 😅ama karnim var baya bir hafdata sisti sanki
Babykalamar Seheroncul hahaha kiz daha ne istiyosun benim ilk hamileligimde karnim 7. ayda bir anda cikmisti komsum 7. ayda hamile oldugimu ogrenince sok gecirmisti🤣🤣 suan 2. ye hamileyim 4 aylik yine yok karnim bosver cikmasin 🤣
gulruba Seheroncul ben bı sabah uyandım göbeğim vardı zaten ama şekillenmişti daha büyümüştü herkeste o gün farketti 20.haftamdaydim hareketleride 19.haftada hissettim