Sedakaya53 ben normal doğum yaptım 29 ekim sabah ezanı ile kızım 38+2 de kucağımdaydı benim suyum geldi damla damla damlıyordu bacak aramdan doktora gittim Darıca da suyun değil dediler ben emindim suyum olduğuna sabah kalktığımda yatak baya ıslaktı Marmara’yla Zeynep hamile gittik alttan muayene edildim hemen yatışım yapıldı saatler geçti telefon vs yasak sancılarım başladı saatler geçti açıklığım 1 cm ce takılı kaldı sancılarım sıklaştı doğumun başlaması gerekiyordu ama açıklık hiç ilerlemedi doktor benden ümidi kesmişti nöbet değişimi oldu beni nst ye taktılar bebeğim yorulmuştu sancıları yatarak çektim kalınıp yürüme şansım pek olmadı sizin imkanınız varsa kalkın yürüyün sıcak duş alın ebeden rica ettim kaldırdı 10 dakikalık altıma sıcak bez koydu pilates topunda zıpladım birden çığlık attım ebe şaşırdı ne oluyor senin açıklığın yok bişey yoo ne bu çığlık diye 😂dedim kakam geliyor bebeğin başı kanala gelmiş kalçama baskı yapıyordu hemen doktorlar geldi bana ne dersek onu yap güven dedi bende çok yorulmuştum 15 saat sancı çektim doktoru dinledi ıkın dedikçe ıkındım ve ittim asla çığlık atmayın bağırmayın bebek geri kayıyor 3 set ıkındım 3 de kızımı kucağıma koydular dikişe başladılar uyuşmak için rahimden iğne yapıyorlar ama kanama olduğu için uyuşma beklemeden dikişler atılıyor uzun oldu devamını yazayım