Prnssm0 5+2 deyim bugün çok az miktarda açık pembe bir lekelenmem var bu normal mi yaşayanlar var mı endişelendim
Hulo2105 Prnssm0 bende yaşadım canım 2 gün ama wc ye gittim peçeteye nokta kadar geldi 2 kere başka da gelmedi şu an yok. Yerleşme kanamasıdır korkmaa şiddetli ve kırmızı olmadığı sürece sorun yok. Benim de kahverengiydi. 5+6 yım bende
momofmychildren Prnssm0 ben de o haftalarda lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olabilir dediler eğer artarsa ve yoğun olursa sorun
071018 Prnssm0 doktora gidin progestan başlar ve yürüme fazla bende de öyle olmuştu daha sonra kanamaya çevirdi ben dikkate almayıp yurumsutum biraz ondan sonra dusuk ile sonuçlanmıştı
beyzosunmelegi Prnssm0 o haftalarda ben de yaşadım hemen acile gittim ne olduğunu bilmediğim için acildeki doktor da Protestan başlattı ve iki güne geçti çok şükür siz de bir gidin bence ne olur ne olmaz
Prnssm0 Hulo2105 benim de o şekilde peçeteye sildiğimde nokta kadar geliyor ama ilk gebeliğim endişeleniyorum sağ olun 🥰
Hulo2105 Prnssm0 benimde ilk canım çok gelseydi bende korkardım ama kitaplar almıştım gebelik için orda da normal diyordu ondan telaş etmedim❤️
Nurguler Aynı durumu yaşadım bugün bende. Pazartesi keseyim gördüm ama haftasını söylemedi doktor haftaya kesinleştirelim dedi. Peçeteyle sildiğimde hafif pembe leke geldi iki kez düşük olabilir mi
[silindi] Nurguler bende 5 haftalıken olmuştu doktor yerleşme kanaması dedi korkma ilk haftalarda normal kırmızı kanama tehlikeli
071018 momofmychildren yerleşme kanaması daha erken zamanlar da oluyor lekenme olabilir yürümeyin fazla doktora gidin progestan başlayabilir doktorunuz
momofmychildren 071018 yerleşme kanaması yaşadım canım şu an 8 haftalık olduk kalp atışıni da duydum 😍😘
Meltemmng Nurguler korkutmak istemem ama doktorum leke tarzı kanamayı bile istemiyoruz demişti bence doktorunla tekrar görüş
beyzosunmelegi Nurguler 2 gün devam etti benimde kanamamın olduğunu söylemişti doktorum ama sonra geçti
Nurguler Meltemmng bugün progestan kullanımı sonrası kesildi tekrar olmadı sanırım iyiye işaret. İkinci gebeliğim ilk gebeliğim bunları yaşamamıştım korkuyor insan.