Nurhannn Bsra3456 daha 3 tremestete yeni girdim tekrar kontrol ettirmedim canım ama bebeğm son montrolde iyiydi bi soeun yoktu
YeniGebe96 Benim oglumda detaylida sag aortik ark cikmsiti buda aort damarinin sagda olmasi demek bitane bulgu ile Allahn izniyle hic bisey olmuyor bizede bi sikinti olabilir dediler ama gonlunuzu ferah tutun
Suhandan YeniGebe96 merhaba 24 haftalık gebeyim benim kizimada sag aortik ark denildi ikili ve detaylı temiz çıktı sivi aldırmadım banada dua edin allahin zini ile sag saglim cikalim çocuğunuzun durumu nedir acaba
Bsra3456 Nurhannn inşallah canım hepimizi de sağlıkla alalım kucağımıza ben çok takıyorum kafama zaten normalde de herşeyi kafasına takan birisiyim bu gebeligimde de hep ağlıyorum çok stresli geçiyor benim için
Hayalgokce Bsra3456 cnm merhaba benm kziimdada parlaklik var 27 haftalik olduk smdi kontrolden geldim doktora sorunca bakti minik var ama bizim icin önemsiz bir bulgu bunu düşünme bile dedi kalp kaslarinin kireclenmesi gbi bisey dedi onemseme ilerleyen haftalarda kaybolur dedi takma sende
Nurhannn Bsra3456 stres bebeğine zarar verir ama stres yapma hep deki herşey allahtan sen ne kadar iyi olursan bebeğinde o kadar iyi olucak unutma