FatmaAzra_ Zeynp hiç fazla yiyemiyorum bilmiyorum neden ama 😊 baslangicta 28 hafta mide bulantisi yasadigim icin kilo alamadim simdi de yiyemiyorum ama ben degil bebek aliyormus 😊
Zeynp FatmaAzra_ benim mAşallahım var hiç midem bulanmadı yakında taş kaynatıp onu bile yiyeceğim 😂 Asla doymuyorum
Gudigudi Nnnn ben de senin gibi almistim 24 kiloyla tamamladim. 5 ay oldu dogum yapali. 9 kilo kaldi 🤷♀️
Shrydn Nnnn hic bi şey yapmıycan😀 yiyip yiyip kilo alcan canım. Bende napim düşündüm bi bok yapamadım. Boş verdim. Zaten süt verip incelicez.
Yazcile Shrydn nerden biliyon belki mama Yicek çocuğun ? Süt vercez diye yiyonuz kilo alıncada ay nasıl gitcek bu kilolar 😂
iraz4 [bilinmeyen] lekem geliyordu doktor is yapmamami soyledi bende hep yattim ondan fazla kilo aldim bende artik eskisi kadar hizli kilo almam diye dusunuyorum
Taila Aynıyız hayatım bende 25 haftadayım aldığım kilo 15 🙂 şeker falan yok şükür ilk hamileliğimdede böyle almıştım çok
20nisan Nnnn bende o civarlar aldım 23 haftayım ben sigarayı neredeyse hiç İçmiyorum sayılır o yüzden çok aldım umarım bebeklerde şeker cıkmaz☹️
Zuleyhakaan Nnnn 22 haftalığım 10 kilo aldım😅 mutsuzmuyum değilşm. İlk oğlumda 30a yakın almıştım ve hepsini verdim. Hamilelikle ilgilş hiç bi şikayetim olmadı. Yediğimde yarıyor.
useyma Nalkan aynı ben ama dikkat etsemde alıyorum napıcaZ???😔😔inan sonrasını düşünmüyorum mevcut durumda hareket kısıtlılığı ve sağlık açısından düşünüyorum..yoksa verilir de önemli olan şuan 👀