Mucizemgeliyor86 Nnnn çok kilo almışsın, birşey yapmayı düşünmüyor musun dedi. daha önümüzde uzun bir yol var dedi
Hanife_ 22 haftalığım 2 kilo aldım bence başlarda dikkat etmek gerekiyo hamileyim diyip rahat davranmamak lazım son aylarda zaten çok kilo alcaz 20 haftaya kadar hiç kilo almamıştım sonra birden 2 kilo aldım
Vctry1706 Kilo işi bünye ilede alakalıdır bazıları hiç almaz bazılarının yapısı çok müsaittir almaya bir iki kilo alıp hiç dikkat etmiyor musunuz diye ahkam kesmeyin Allah aşkına bende çok dikkat ediyorum ekmek makarna hamur işi hiç yok günlük su miktarı en az 2.5 litre her gün en az 2 km yürüyorum gayet sağlıklı besleniyorum ara öğünler yapıyorum bazen meyve oluyor bu bazen fındık ceviz badem tarzı ama yine alıyorum yine alıyorum
Mucizemgeliyor86 Vctry1706 ağzınıza sağlık.. aynı beni anlatmışsınız , ama tosun gibi kilo alıyorumn😊😊
Sumeyyegyretli Bizde 25. Haftaya giricez 12 kilo falan aldım 😌 Bu üç beş kilo alanları da bence çok takma eğer şeker gibi bi sorun yoksa bebeginde saglıklıysa dogumdan sonra zaten kilo vermeyen bi anne görmedim bu zamana kadar 😄
Sonkayalar 24 haftalıgım bende 12 kılo aldım 83 le kalmıstım 95 olmusum ıkız gebeyım cok yemıyorum dıkkatte edıyorum ama aldım normaldede zaten kılo almaya cok elverıslıyım
tomurcukannesi Nnnn ben sizin haftanızda 2 kilo almıştm. Çok hızlı almışsınız sağlıklı bi kilo alımı olduğunu düşünmüyorum bence doktorunuzla görüşün şeker sorunu olabilir