38+6 , 3090 kilo bi kızım oldu çok şükür Rabbim doğum yapacak bebek isteyen herkese nasip etsin yardım etsin 🌼
Anksiyete bozukluğu dolayısıyla planlı sezaryen beklerken 3 gün önce akşam birden nişanım geldi , sonra sancılarım başladı 1 günden fazla çektim ama açılma sadece 2 cm olabildi. Doğum sancısıydı ilk andan beri 3 dk da bir geliyordu. O gecenin sabahında doğumhaneye girdim ama artık sancidan kanamadan kendimi kaybedince kendi doktorumun talimatıyla acilden sezeryana alındım. Belden uyuştum iğne vurduklarını söyleyince anladım öyle bi acı yok korkmayın :) ama tam uyusmadim normal doğum sancısı devam ettiği için tekrar genel uyutuldum. Hem normal doğum hem sezeryan çekince hangisi kolay bilmiyorum ama normal doğum yapanlari tebrik etmek istiyorum.. ilk yürüyüş ağrıdan ziyade yanmalı oldu yürüdükçe açıldım şimdi daha iyiyim 🙏🏻 devlet takipliydim devlette doğum yaptım bence herşey çok güzeldi. İşin en güzel yanı onu kucağıma almam emzirmemdi 💜 ben elendim darısı bekleyen herkese 🌼🙏🏻 merak ettiğiniz ne varsa sorun Yazmayı unuttuğum şeyler olabilir 💜