Melike_4949 Melodimm Rabb’im sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah sizin ve cümlemizin 🤲❤️
Belginylmz Melodimm korkma bnde dün sezryan oldum bebek iri diye normal digum olmamıştı sezryan yapıldı iyikide yapılmis bebeğin boynuna kordon dolanmisti🥺ama çok şükür bugün taburcu olduk hiç kirkama ben korkan insan inan korkulcak kadar birseybyokmus
Belginylmz Melodimm asla korkma bnde korkudan titreyerek grdim inan korkulacak birşey yokmu me el harektlerin ne vekiatrmeyi duydum İnan buna bı grdigimi birde çıktığım hatrkiyorum okadr hızlı sürüyor hiç korkma
Hiloyloyloy Melodimm hiç korkma benim de öyle olmuştu sağ Salim doğacak insallah benimki 5 aylık oldu bile sakin ol ve her şeyi hatırlamaya çalış en çok üzüldüğüm o anın stresinden o günü hatırlamıyor olmak dünyanın en güzel günü bugün senin için 💕
birkucukumut0811_ Melodimm Rabbım bebeğini sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insllah 🤲 allahım kolaylık versin 🤲
LavinsMom Melodimm he agrikesici vururlar ama. Bide ele dozulmezde deil. Hem dusun elin kesilende agriyir o boyda kesikdi agrimalidida . Dehsetli deil ama
Melodimm Deletedmom_116 Bebekde bende iyiyiz şükür bugün tapurcu oluyorum.Agrim var ama insAllah buda geçer🤲🏻♥️