Damla4735ylmz 2 yıldır bebek istiyoruz hiçbir sorun yok ama olmuyor gittiğim doktorlardan bir fayda göremedim lütfen yardımcı olun..
karansmom_ Damla4735ylmz kendi doktorum egepol şükran kopal, ve karataş hastanesi arzu hanım var arkadaşım orda doğum yaptı. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın. Eşinizle beraber kontrol olun 🙏
Damla4735ylmz karansmom_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun biz eşimle gitik oda test falan verdi oda normal işte rahim filmi çektim oda normal ama olmadı işte 2 senedir çok uğraştım 1 kere aşılama yaptım olmadı artık doktor değiştirmek istiyorum bebek konusunda iyimi bu doktorlar daha önce gidip hamile kalan varmı
alynozds Damla4735ylmz Canım bende bir buçuk yıl hamile kalamadım en son doktor doktor gezmeye başladım gittiğim 3 doktor senin çocuğun olmaz tüp bebeğe git dediler en son Medicana hastanesinde Cüneyt Eftal Tanere gittim bilgili deneyimli bir doktor son kez deneyip o da aynı şeyi söyleseydi tüp bebeğe gidecektim ilk randevuda bana bir ilaç verdi iki ay bunu deneyelim önce bu ay kullan dedi onun verdiği ilaç sayesinde o ay hamile kaldım şuan doğumuma 1 hafta var kesinlikle önerebilirim şans verebilirsin bence
Damla4735ylmz alynozds yaa çok sevindim sizin adınıza bende bir şansımı denerim ondan yana o zaman hangi ilaç vermişti size hamile kaldınız
eyy Damla4735ylmz barış büke kesinlikle şu an benim de doktorum aynı zamanda iki yeğenime de onunla birlikte kavuştuk 🫠 her kontrolü detaylı her şeyi anlatarak geçer ve alanında çok iyi riskli doğum uzmanı aynı zamanda bi görüşün isterseniz
Nurmert eyy 1ay önce ben de Barış Büke,de doğum yaptım daha iyisi yok diye düşünüyorum , her muayene detaylı ultrason havasında geçiyor her muayeneden rahatlamış ve huzurla ayrılıyorsunuz
Sinem0135 eyy ya benim de 2 kaybım var ve doktor arayışındayım İzmir’e de yeni taşındım. Barış beyin şuan muane ücreti hakkında bilgi verme şansınız var mıdır acaba . Bir de bir şey sormak istediğiniz de rahat ulaşım sağlayabiliyor musunuz ❤️
eyy Nurmert kesinlikle öyle bence dr yok ondan iyisi daha bugün kontrolüm vardı 17. haftadayım sanki özellikle detaylı ultrasona gitmişim gibi her şeyine baktık içim rahat ve mutlu bi şekilde ayrıldım yine
Greenleaf Damla4735ylmz medicana da Mehmet Tunç Canda’ ya gidiyorum, 19 haftalık oldum, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, isterseniz onu da düşünebilirsiniz
Nurmert eyy sağlıkla kucağınıza alın 🌸 ben zaten riskli bir gebelik geçirdim hep diyorum riskli bir gebeliği normal gebelik gibi geçirmemi sağladı o kadar rahatlatıcı ve telkin edici ki 😇 bizim de cumartesi günü 40kontrolümüz var özledik doktorumuzu ☺️
tardem Damla4735ylmz Engin Sarıca’ya gidiyorum, bende doktorun yaklaşımı ve psikolojiyi yönetmesi çok önemli o da bunu çok iyi yapıyor. Dilerim bir an önce kavuşursunuz yavrunuza…
alynozds Damla4735ylmz Klomen verdi ilk etapta bana canım iki ay deneyip olmazsa gebelik aşılamaya geçecektik allahtan ilk ay hamile kalabildim ama doktor bilgili birisi olduğu için herkesin sorununa şikayetine göre bir tedavi yöntemi uyguluyor deneyin bence şansınızı