Arkadaşlar hastaneye gittim. Tam 20 dakika geçti. Mine Hoca hiç hasta çağırmadı. Odasına gideyim dedim. İçerde hasta vardı. Sekreterine söyledim. Tamam hasta şimdi çıkıyor dedi. 10 dakika daha geçti. Gülme sohbet kahkaha sesleri ama hala hasta çıkmıyor. Tekrar sekreterine dedim ki biz işlerimizi bırakıp geldik. Bir hasta hala çıkmadı yarım saat oldu dedim. Hemen çağırcam dedi. 15 dakika daha geçti. Çağıran yok. Tekrar odasına gittim. Yazık bir hasta daha var küçük çocuğu var zor zapt ediyor. Tekrar baktım aynı hasta. Bir sohbet ediyorlar. Gülmeler, kahkahalar. Konu asla gebelik ve bebek değil. Saçma sapan konular. Sekreterine bağırdım. Bu yapılan ayıp ama. Orda sohbet ediliyor. Asla muayene ya da gebelik konusu yok. Biz arkada mağdur ediliyoruz. 45 dakikadır bekliyoruz daha sohbeti bitirme niyetleri yok dedim. Para iadesi aldım geldim. Sekreteri bile çok mahçuptu. 3 buçuk aylık oldum. Doktorsuz kaldım. Hastane de yakın bana, işime, eşimin işine. İyi oluyordu. Orada başka doktor önerisi olan var mı?