Cansutkbs Kafayı yiyeceğim kızıma isim bulamıyorum duyduklarım hep son zamanlar populer olan isimler 😑 Ya da bilindik basit isimler yok mu şöyle dağarcığı geniş ilginç isimler. Nadir duyulmuş falan.. Ay yardımcı olun lütfeennnnn🙏
ayaniz Cansutkbs bütün isimler aynı sanki banada öyle geliyor.. benim oglum olacak ama kızım olsaydı Umay koymak isterdim anlamı hosuma gidiyor..
FatmaAzra_ Cansutkbs fatma zehra gülsüm zeynep hatice meva nisa ayşe ravza eslem liva asiye rabia berra. Neden uzaydan isim ariyorsunuz ki alin ne guzel isimler hemm anlamlari guzel hem kendileri güzel hem dinimizce cok hoss hanimlarin isimleri illa ki kimsede olmayani bulamazsiniz çünkü herkrs bunu ariyor mümkun degil yani. Abidik gubidik isimler koymayin sirf farkli olsun diye bi kübra olsun bi fatima olsun ne olur ki?
Cansutkbs [silindi] aile de ada ve masal var.. 😟 Yaz anlamsız geliyor dua da bence konulmamalı ya tabi ki dinimize düşkün insanlarız ama dua ne bilim tuhaf geliyor
esraglrck Cinsiyeti henüz öğrenmedim ama nasip olur da kızım olursa, 'Nazenin' ismini koymak istiyorum :) Sana da fikir olmuş olur:) Çok nazlı yetiştirilmiş, şımarık. 2. Narin ince yapılı. Farsça
Cansutkbs esraglrck şimdi herkes isminin özelliğini taşırmış😄 benim ki şımarık birşey olur falan😑 Offf off
Kardii Ben kızım olursa adını ÇİSEM DUA koymayı düşünüyorum bilindik bi isim değiller hemde çok güzel geliyor kulağa
GozdeCemre Kardii bence çişem koyma 😀çocuğun ilkokul zamanlarını da düşünün benim adım gözde gözleme diye bile dalga geçerlerdi 😕🤨
Tutim Cansutkbs kızımız olsaydı eşimle adını Tuğsem koyacaktık baştacı demek anlamı 💙👼🏻 kulağa her zaman cok hoş geldiğini düşünmüşümdür
Orianna95 Cansutkbs Esil çok güzel bir isim bence arapça anlamı pamuk yanak demek Osmanlıca anlamları ise Şanlı şerefli haysiyet ve itibar sahibi kişi demek Diğer anlamı sağlam , dayanıklı , sarsılmaz demek En son anlamı ise dolgun parlak güzel yüz demek
NefesssVeAnnesi Cansutkbs NEFES 😊 babası şimdiden nefesim diye dövmesini bile yaptırdı 😊 son 1 hafta kavuşmaya 🤫🙈🙏🏻 nefesim diye sevebilirsin
NefesssVeAnnesi Cansutkbs amin canım benim seninkini de inşallah yine yeni bişeler gelirse aklıma yazarım 😊💕👋