Zeybal34 Dün 2 embriyo transferi oldum. Bugünde rüyamda doktorumu ve gebeliğimi gördüm. Ultrasonda bakılırken gördüm. Çok saçmaydı ama bir o kadar da güzeldi. 8 gün nasıl bekleyeceğim ben şimdi.🥺 Sizede oldu mu? Rüyalarınızda gördüğünüz şeyler çıkıyor mu?
sakinanneee3 Zeybal34 bazıları ama siz belki çok takıntı yaptınız için de görmüş olabilirsiniz Rabbim hayırlısı ve saglıklı bir şekilde sizede Evlat nasip etsin 🥰😘🤗
momofmychildren Zeybal34 hamile kalmadan önce rüyamda doktorumu gördüm yarın doğuma alacaz felan dedi ve o an hamile bile değildim çok tuhafti bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 🌸
Sema68 Zeybal34 ben kendi çocukluğumu gördüm resimlerde görüp zihnimde kaldığı gibi gözlerimin renkli olduğunu çok şükür 4 denemem de pozitif gördüm rüyalar çıkar insan önceden hisseder bence sizede nasip olsun inşallah
Zeybal34 sakinanneee3 Amin inşallah. Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🤲🏻🌹
Melek57 Ben rüyamda kız bebegim oldgunu cinsiyet partisi yaptığımı gördüm ağustosun 7sinde görmüşüm eşime mesaj atmıştım (8 sene olmadı) sonra tüp bebekle gebe kaldım ağustosun 7snde gerçekten balon patlatıp kızımın oldgnu öğrendim 🥹🥹😍
Zeybal34 Melek57 ya böyle mesajlar alınca içim şuan kıpır kıpır oldu. Acaba 2 embriyomda tuttu mu diye düşünüyorum şuan rüyamda öyle gördüm.🤭😊 Teşekkürler mesajınız için 🌹
Melek57 Zeybal34 iyi düşünün strest yapmayn sonucunun eminim pozitiftir ben ilk denemede aldm bu haberi hemde hiç belirtim yokken keisn negatf oldu tutmadı derken kizcem 33 haftalk oldu bile darısı başınıza insalllllaaaaaaah ❤️