ozgecemre06 Ben cok beğeniyorum o kadar içimize siniyorki ama sakıncalı falan yazıyor Sizce koymalımıyım 🤔
smnbr ozgecemre06 Kızım olsaydı Cemre koymayı düşünüyodum. Kısmet Bence çok güzel bir isim. Baharın müjdesici. Kim diyo kötü falan diye
Reyhan3564 ozgecemre06 kızım olsaydı cemre olacaktı kesinlikle çok güzel bir isim yere düşen ilk su damlası.
ozgecemre06 smnbr İnternette yazıyor bide peygamber efendimiz ateş parcası diye cemile ismiyle değiştirmiş bikaç youtbuden videoda cemre koymayın diyo ateş bahcesiymiş falan. Baska isimde beğenemiyorum resmen
Hazalaskin ozgecemre06 Allah affetsin çok güldüm cemreyi Cemile olarak değiştirmiş öyle mi 🤣 tamam belki koyulması uygun degildir ona okey de nasıl inanıyosunuz böyle şeylere ya kim demiş nerde yazıyor
ozgecemre06 Reyhan3564 bende bu anlamıyla koyuyorum aslında ama. Ateş parçasıymıs falan peygamber efendimizde değiştirmiş Bide youtubede kızlara konulmaması gereken isimlerde cemrede var cok tereddüt ettim ya o yüzden
cokbilmismom Cemre ismi çok güzel beğeniyorsanız koyun kimseyi umursamayın ya internettede her önünüze gelen dini paylaşım yapan kişilere inanmayın. Kim Uyduruyor ya cemre Cemile ismi ile değiştirilmiş falan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️