Momofelisa Meervemsi ben embriyolara değil de kendime genetik testi yaptırdım doktor tavsiyesiyle. Bende düşük yapmaya sebep bir sürü genetik farklılaşma çıktı. Hepsine yönelik farklı tedaviler oluyorum Şuan. Ayrıca 15. haftadaki kaybım da da rahim ağzı yetmezliği olduğu tespit edildi. Üç gün önce Serklaj Oldum. İnşallah bu sefer hayırla sağlıkla en güzel şekilde Kucağımıza alırız 🙏🏻
Meervemsi Momofelisa amin canım inşallah hayırla sağlıkla zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏼
Ozg092 Merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık hamileyim ve rahim ağzında kısalma varmış 24mm çıktı doktor 1 hafta istirahat et dedi progestan fitil kullanıyorum günde 2 kere 1 hafta sonra tekrar bakacak aranızda bu durumu yaşayan var mı
Nurmert Ozg092 merhabalar 25mm altına serklaj önerilir. Şöyle benim 23.haftada 28mm ve hunileşme vardı 1hafta ilaç iğne ve istirahat vermişti doktorum 1hafta sonra ölçüme gittiğimde 21mm ve hunileşme ile 1saat içinde hastaneye yatışım olmuştu serklaj olmuştum acil
Nurmert Ozg092 eğer dikişi tecrübeli iyi bir doktor atıyorsa sorun olmaz. Ben 38.haftada doğum yaptım
Nurmert Ozg092 dediğim gibi doktora güveniyorsanız hiç zor bir işlem değil , hatta ben sizin yerinizde olsam direk olurdum riske atmazdım kısalmış çünkü baya