hasretsisman Özel medikent hastanesi 2024 doğum fiyatlarını bileniniz var mı aranızda? Özel derman hastanesi normal doğum 22 bin,sezeryan doğum 27 bin… Eğer uygunsa medikente geçmek istiyorum.
ilongirav hasretsisman medikent doğum için aradığımda bana 28. haftaya kadar doktorlarımız kabul ediyor dedi bence sizde bir arayıp görüşün
hasretsisman Hafiz34 evet şart maalesef ki burgazda oturuyorum gidiş geliş açısından sıkıntı olsun istemem
Ezgianne hasretsisman fiyat öğrenebildiniz mi yarın bizimde kontrolümüz var sonra bir fiyat bilgisi alacağız
ilongirav hasretsisman ne güzel kavuşmanıza az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inş 🙏🏻 bence direkt doktorla görüşmek lazım bankodakilere pek güven olmuyor ben doğuma refakatçi için aradım bana almıyoruz dedi, 10 dk sonra kardeşim aradı doktorumuz uygun görürse alıyor dedi 😂 o yüzden bence sizde direkt doktorla görüşün
hasretsisman ilongirav Dermanın parasını gözden çıkardım artık 🥲 Fiyat olarak doktor uygun görürse indirim bile yapıyor bankoya sorsan yok indirim şöyle böyle doktorum 8 ay boyunca 2023 hastası olduğum için 25 bine düşürdü 🙂 2,5 milyar da paradır 😂
ilongirav hasretsisman geçen bende bankoda nst ücretini sordum bilmem yeni yıla girdik siz kendinizi 500 gibi hazırlayın ne desem yalan olur diyor 😂🤦🏻♀️ dermanda mı balkanda mı yapacaksınız peki ben bir daha ki kontrolde ikisini de gezmeyi düşünüyorum iki hastane ortak olduğu için fiyat farkı da yokmuş
hasretsisman ilongirav Bugün nstye girdim 300 lira ödedim dermanda önceden 250ydi.Derman ve Balkan bir çalışıyorlar gezerek kendinizi yormuş olursunuz 🙂.Hatta sezeryan doğumlar genelde Balkan da olunuyor ama tabii seçeneğe bağlı.Giriş ücreti de Dermanın 600 olmuş 🥲💖🌸
ilongirav hasretsisman doğumhanesini ve odalarını gezmek istiyorum Mustafa bey tercihen normal doğumları dermanda sezaryenleri balkan da yapıyormuş ama size kalmış dedi bi gezip göreyim dedim ben yine de 😅
hasretsisman ilongirav Dermanın odaları da güzel aslında ama ben geliş gidiş aciliyet açısından dermanı değerlendirin derim💖🌸doğumunuz ne zaman acaba?
hasretsisman ilongirav hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 💖 Dermanın karşısında eczane taksi durağı etrafında aktarlar yemek yeme yerleri sizin ve bebeğinizin ihtiyacı olabilecek herşey yakınınızda ulaşım kolaylığı da var ayrıca tam çarşının ortası olduğu için yinede düşünün derim 🌸💖
hasretsisman Ezgianne Derman Hastanesi için;Normal doğum 22 bin sezeryan doğum 27,500 bin nst 300 lira, giriş ücreti de 600 lira 💖🌸 Medikenti hiç sordurmadım maalesef