Bnyyy Teyzem 26 haftalık hamile bugün kontrole gittiğnde bir kesesi daha olduğunu ve 5 6 haftalık olduğunu söylediler . Doktor çok zararlı demiş . Aldırması gerekiyormuş 2 sinide başına gelene var mı ?
Drycgds Bnyyy haberlerde izmirde bi bayanda ayni sekilde kalmis ama onun ilk kesesi o kadar buyuk degildi diye hatirliyorum 10 haftalikti sanirsam ama o ikisine dogurmus. Bu nadir biseymis
Mervekaya Bnyyy bir donem haberlere falan çıkmıştı bi bayan bu sekilde dogum yapmis. Ancak onun bebekler arasi fark 1 -1.5 ay kadardi sanirim
Heisenberg Bnyyy Bence aldırmadan bir kaç doktora daha gitmeli kesin diğerinin ölmesine mi sebep oluyor iyice araştırılmalı fikir almalı. O çocuğun ise oda çocuğun sonuçta çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun🙄
Popmum Ben aynı gün farklı adamlardan hamile kalan bi kadının haberini okumuştum ikisi de doğdu ama aynı günmüş bilemiyorum
Merve4222 Aa ne tuhaf Allahn hikmetine bak . Başka doktorlara da sorun tek doktorla kalmayın en iyisi
Selenaygur Bnyyy cok dusuk bi risk ama olabiliyo normalde hamileyken yumurtlama olmadigi icin hamile kalinmiyo ama nadirde olsa olabiliyo bu yuzden mikrop kapma faktorunun yaninda iliski sirasindaaa korunmaak oneriliyor aslinda.