Merve-metin HelloooMomy evet canım daha erken çünkü çıkmaması normal bence sen pazartesi Salı filan test yap netleşir 🙏🏻 çıkmazsa üzülmek yok geç döllenme ihtimali olabilir canım
HelloooMomy Merve-metin evet canımmm 🥲 Ben yine bu sabahta test yaptım. Negatif 🥲 Artık pazartesi gününü beklicem. Elimde test var ama kendimi tutmaya calisicam 😬
Esmerim_0 HelloooMomy benim 3 olcak ama 1 kere tek korunmasız ilişkiye girdim ve olacağını sanmıyorum
Merve-metin HelloooMomy tut canım kendini şuan erken daha varsa bile çıkmayabilir inşallah bu yıl en güzel hediyeyi almak nasip olur bize 🙏🏻
Merve-metin HelloooMomy yaaa gözün aydın canım 🙏🏻🙏🏻💕💕 yeni yıl uğruyla bir geldi 💕💕 sağ sağlim kucağına al mucizeni 🙏🏻
HelloooMomy Busuyil canımmmm çok teşekkür ederimmm❤️😍 Çokkk mutluyum ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🙏🙏🙏
HelloooMomy Eylulasyamom aminnnn canım Allah razı olsun❤️🙏 Darısı hepinize inşallah. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum 😍
HelloooMomy Merve-metin yaaaa 😔 İnşallahhhh gelecek ay tutunur bebişin 🙏 Sağlıklaaaa gelir inşallah 🙏🙏❤️❤️❤️
Merve-metin HelloooMomy amin inşallah kuzum 🙏🏻 moral bozmak stres yok stres moral çok önemli çünkü ben buna inanıyorum
edaozkyyy HelloooMomy Ayyy aşkımm hamileymişsiinnn çokkk çokkk sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh ayy çok mutlu oldum senin adına yemin ederimmm 🥹🥹♥️♥️😍😍
HelloooMomy edaozkyyy bitanemmmmm çokkkk ama çokkkk teşekkür ederimmm ❤️ Seninde güzel haberlerini alalım inşallah en kısa zamanda 😍
edaozkyyy HelloooMomy Aşkımm inşallahh yaaa ama nasip işte bakalım doktora gidip geliyorum 1 hafta 10 gündür doktor kontrol altındayım. 🥲♥️
HelloooMomy kbra_588 canımmmm sende sormustun 3 gün önce 🥲 Ben dün test yaptım pozitif ama daha çokkkkk yeni 😍 7.68 degerim. Erken gebelik testinde cokkkkkk silik gördüm dün. Direkt özelde kan verdim. Bu da bugün ki testim.
kbra_588 HelloooMomy hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım bizlerede dua et❤️ değer 100 u geçince testte belirginleşmeye basliyor
edaozkyyy HelloooMomy Aşkım düzenli yapıyorum dün pik gördüm çok koyu çıktı testim t çizgisi ama bir yandan da doktora gidip geliyorum bir tek ovülasyona bağlı değilim şuanda. ♥️