HelloooMomy Süreci birlikte yaşayıp, testlerimizi birlikte yapalımmm. Heyecanımızı ortak paylaşalım ❤️ Benim yumurtlama üzerinden 6 gün geçti daha. Sanki zaman durdu geçmiyoooooo 😂
Merve-metin HelloooMomy bende varım bat 3-5 Ocak arası en geç olarak 5 Ocak diyorum yumurtlama takibi yapmadım ama sanırım 12 aralıkta yoğun akıntım vardı o gün oldu diye düşünüyorum yumurtlamayı hiç belirtim yok birlikte bekleyelim 🙏🏻 yeni yıl bizim yılımız olur be güzel haberleri yılın ilk günleri almak nasip olur bizlere de 🙏🏻🥰🥰
_Feslegennn__34 HelloooMomy benimde 7 ocak merakla beklıyorum ne olucak bilmiyorum bel ağrımla kasık ağrılarım var bakalım ne olucak 🤦🏻♀️
HESA20 HelloooMomy bnde bekliyorm canım bnmde uygulamaya göre 6 Ocak ama düzensizlşl olduğu için bilmiyorum bel ağrım var sürekli bilmiyorum Rabbim büyük ol derse olur yeni yılda güzel haberler alaşım hep birlikte 🤲☺️
HelloooMomy Melk_plt00 Benim var gibi ama geçen ayda vardı guyaaa 😂 Kendimi kandırıyor olabilirim 😬 Bakalım beklicezz❤️
_Feslegennn__34 Merve-metin ayyy amin amin inşallah 7 ocakta test yapıcam ve 7 ocakta doğum günüm inşallah hediye gibi gelir inşallah ya bakalım 😍
HelloooMomy Merve-metin canım benim 21 Aralık’ta pik oldu. 5 ocak beklediğim regl tarihim. Senin döngün farklı mı? Yoksa reglin biter bitmez yumurtlaman mı oldu 😍
HelloooMomy _Feslegennn__34 kasık ağrım var diyemem ama çok minik sancım oluyor ara ara. Ama benim geçen ayda vardı hatta bundan daha yoğun ağrıydı yine olmadı 🥲 Sırt agrimda vardı geçen ay. Asıl belirti olarak göğüs hassasiyeti bekliyorum ben. Bir de tansiyon düşüklüğü. Önce ki gebeliğim de öyle olmuştu. 🥲 İki gün önce tansiyon düşüklüğüm oldu ama bir daha olmadı. Bakalım ne olcak
HelloooMomy Merve-metin _Feslegennn__34 Melk_plt00 HelloooMomy Ayyyy haftaya bugün kesinleşiyor artık durumlarımız 🥲 Allah’ım inşallah vardırr ❤️ Abdest alıp karnımı sağdan sola okşayarak dua ediyorum kızlar. Sizde öyle dua edin 🙏🏻 Yer gök dua üzerine kurulu…
Merve-metin _Feslegennn__34 inşallah doğum gününde güzel haber alırsın canım 😍🙏🏻 benimde 9 Ocak adet olmazsam eğer gecikme olmadan test yapmayacam inşallah hediyelerimiz bizimle olur güzel haberler alırız 🙏🏻😍😍
_Feslegennn__34 Merve-metin ayyy amin amin inşallah bu yıl bizim yılımız olsun inşallah çok istiyorum artık rabbım istıyen herkese nasip etsin bizede inşallah 😍
HelloooMomy Merve-metin ben bekleyemem. Siz nasıl bekliyorsunuz yaaa 😂 Yumurtlama üzerinden gün sayıyorum. 12 gün geçince testlere baslicam 😂😂😂
Merve-metin HelloooMomy yok canım benim döngüm 32-35 günde bir oluyor ama bu ay hormon ilacı kullandım ondan mı bilmiyorum 12.gün yoğun akıntım vardı oradan anladım yumurtlama olduğunu normalde 21-23 arası oluyor benim yumurtlama canım
HelloooMomy HESA20 aminnnn canım inşallah olur 😍 Sende yukarda söylediğim gibi dua et ❤️ İnşallah nasip eder rabbim ❤️
HelloooMomy kbra_588 evet canımm. İnnovita almıştım. Tam pik gördüm 21 Aralık’ta. Ama ben eşimin sperm sorunu olabilir diye gün aşırı denedim. Hem catlamayı hemde yumurtlamayı tam gününde denk getiremedik. İki günde bir denedik o süreçte. Bakalım inşallah tutar yine de 🥲🙏🏻
HelloooMomy YesimAykut Çokkkk güzel haberler alın inşallah ❤️😍 Aşılama nasıl bir şey oluyor? Bilmiyorum da canım. Bir de 10 günde belli oluyor mu canım testlerde? Yoksa senin aşılama olduğu için mi erken başlıyorsun 😍
Merve-metin HelloooMomy evet canım rabbim bizim de sesimizi duyar inşallah 🙏🏻 haftaya netleşiyor inşallah hepimiz pozitif görürüz 🙏🏻
HESA20 HelloooMomy amin inşallah canım bekleyip görücez nasip olursa Allah’ım dualarımızı kabul etsin inşallah🤲🥰