cansutekgul Kızlar ara ara giren ağrılarım var sürekli olarak devam ediyor dünden beri böyle olması normal mi cevaplarsanız çok sevinirim böyle karnımı içeride biri sıkıyor gibi ağrı
Eflinlina cansutekgul valla 35+5 haftaliğim karnimin içini birşey sıkıp bırakıyor gibi hisediyorum kötüyüm 😞 ara ara hep oluyor
cansutekgul umrumdadegil şu an uzanıyorum sertlik yok hareketlerini de hissediyorum yani ama sancı giriyor sürekli
umrumdadegil cansutekgul şiddetliyse sancı bekleme canım doktor bana 1 saat dinlenince geçmiyorsa gel demişti. Ağrılarım oluyordu ve karnım taş gibi oluyordu sancım varmış meğer
cansutekgul umrumdadegil tam 30+0ken gittim hiçbir sıkıntı yoktu ama sadece ultrasonla kontrol edildi ☹️
umrumdadegil cansutekgul o zaman var mıydı böyle sancın. Sadece ultrason ile anlayamaz nst çektirmen lazım sancın var mı yok mu öğrenmek için
cansutekgul umrumdadegil söyledim sancım oluyor diye tabi böyle çok değildi beneğin ayakları aşağıda kafası yukarıda baskı yapıyor ondan dedi bana
umrumdadegil cansutekgul yani sanmıyorum ayakları aşağıda diye beline sırtına sancı vursun benimkide aynı aşağıda ama sancı başka bebeğin hareketinin orda olması başka bence. Kötü olursan sen git yine hastaneye kötüyüm çok sancım var dersin. Ama önce bi duş al yalancı sancıysa duştan sonra geçer