Maranbetul Kızlar dün kontrolüm vardı doktor dedi ki daha cinsiyet oluşmamış 12 haftalık bebeğin cinsiyeti oluşmaz mı . Başka doktora gidip baktırsam mı cinsiyet? Bebeğin resmini de atcam şimdi
Sumeyyeky Maranbetul oluşur da net bir şey olmaz yanılma payı çok olabilir 11. Haftada başlıyor 16. Haftada tamamlanıyor penis ve klitoris kısmı artık
Maranbetul Filiz_76 ben çok merak ediyorum birşey söylemedi yani gitsem başka doktora mı göstersem gelişimi de birazcık önden gidiyor güzel bakıyom bebeğime 😂
Dteliff Bize 11+3 de erkeğe benziyor dedi geçen hafta 16 da kesinleşti belli oluyor ama yanılma payı yüksek o haftalarda
Maranbetul ![](https://mutluresim.com/images/2023/12/27/nT1yXB.jpg. Bebeğimde bu kadar bu kadar bebek göstermez mi kendini
Maranbetul Minigiim-vebenn52 bilmiyorum çok merak ediyorum teyzesi 😂 sinir oldum doktor öyle deyince ne hayallerle gitmiştim öldüm sinirden
Meryem_aydmr Ben 12 haftalık hamilelikte ihtimal olarak erkek demişti doktorum 16 da net belli olur dedi 16 olmadan fetal dna ile netleşmişti erkek olduğu yani 12 haftada her türlü bir ihtimal söylenebiliyor
Filiz_76 Maranbetul istersen git ama biraz sabret bağzen değişiyo en azından ihtimalı öğrenirsin oda hep doğru çıkıyo yanıltmak istemiyorlar tam net olarak 16.17 haftanda öğrenirsin bende sizin gibiydim 😂😂
Medineuyanik Maranbetul aynen öyle canım benim, hayırlı sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmiyor bizimki merak sadece 🤭 bazı doktorlar da bilerek bu haftalarda söylemiyor yanlış olma ihtimali olabilir diye öyledir seninkide büyük ihtimalle
Sumeyyeky Maranbetul valla bazı doktorlar söylüyor da benim doktor 16. Haftaya girmeden tahmin bile etmem demişti başka dpktora gittim o da aynısını söyleyince başlarım sizeee dee dedim 15+3 de kendi doktoruma gittim de %99 kız dedi 🤣